Mul-T-Lock Patentli Anahtar Platformları

29-01-2021 23:27
Mul-T-Lock Patentli Anahtar Platformları
Mul-T-Lock, teknolojik inovasyona büyük önem verir, eşsiz ve yüksek performans sunan çözümleri ile ünlüdür.

MT5®+ - en üst seviyede, üçlü kilitleme mekanizmalı yüksek güvenliğe sahiptir ve gelişmiş anahtar kontrolünü patentli anahtarları ile anahtar kopyalama cihazlarında anahtar kopyalama işlemi için manyetik özellikli ve eşi olmayan  kartların okutulması ile sağlamaktadır. Aynı zamanda delinme, maymuncukla açılma, çarptırma anahtarla açılma gibi bir çok zorlama yöntemine yüksek dayanım sağlar.
 
Mul-T-Lock MT5®+
 
Interactive®+ - güvenilir, çift kilitleme mekanizmalı yüksek güvenliği sahiptir ve gelişmiş anahtar kontrolünü patentli anahtarları ile anahtarcıların kullandığı anahtar kopyalama cihazlarında kopyalanmadan önce müşteri tarafından gösterilmesi gereken özel kartlar ile sağlamaktadır. Aynı zamanda delinme, maymuncukla açılma, çarptırma anahtarla açılma gibi bir çok zorlama yöntemine yüksek dayanım sağlar. The Interactive®+ platformu aynı zamanda CLIQ® elektromekanik kilitleme teknolojisi ile de entegre olarak sunulabilmektedir. Yetkisiz anahtar çoğaltmanın önüne geçebilmek için fiziksel güvenlik ve koruma sağlayan bu çözümü seçin.

*Interactive®+ patentli platformu, Interactive® platformunun en yeni çözümüdür ve geriye dönük bu platformlarla uyumludur. (Interactive®+ anahtarları, hem Interactive®+ hem de Interactive® silindirleri ile çalışabilmektedir.) Interactive®+ platformu, Interactive® platformunun tüm faydalarını kapsamaktadır. 
 
Mul-T-Lock Interactive®+

ClassicPro™ -  Kabul edilebilir bir fiyat etiketi ile ticari bir ürünün güvenlik özelliklerine shaip gelişmiş kilitleme sistemi. Evinizi ya da küçük işletmenizi anahtar kopyalama koruması, yüksek kalitede bileşenler ve ileri teknoloji ile koruyun. Mul-T-Lock gizlilik düzeyi yüksek mülklerin ve özel evlerin yüksek güvenlik gereksinimlerini karşılamak için gelişmiş teleskopik pim teknolojisi ile patentli kesimini birleştirmektedir. Uzun süreli koruma için akıllı şekilde tasarlanmış olan ClassicPro darbe, matkap ve ayırma yoluyla müdahalelere ve girişlere daha yüksek dayanım sunmaktadır.
 
Mul-T-Lock ClassicPro™

Integrator® - patentli anahtarlı standart bir güvenlik platformudur ve gelişmiş anahtar kontrolünü patentli anahtarları ile anahtarcıların kullandığı anahtar kopyalama cihazlarında kopyalanmadan önce müşteri tarafından gösterilmesi gereken özel kartlar ile sağlamaktadır.  Integrator® platformu patentsiz olan 7x7® sistemi ile kombine olarak kullanılabilir, böylece 2 kademe güvenlik sistemi ile hem patentli silindir altyapısını hem de gerektiğinde patentsiz sistem ihtiyaçlarını karşılamaktadır - her ikisi de Integrator® anahtarları ile kullanılabilir. Yetkisiz anahtar çoğaltmanın önüne geçebilmek için fiziksel güvenliğin çok önemli olmadığı durumlarda bu çözümü seçin. Integrator® platformunun bulunup bulunmadığını yetkili satış noktasına sorun.
 
Mul-T-Lock Integrator®
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.